Tjänster

Jag utgår från Varberg, men tar mig mer än gärna hem till er eller till den plats som är speciell för dig/er.
Resekostnad tillkommer utanför Varberg.

Bröllop
Jag finns för er under delar av dagen eller på hela bröllopet för att fånga er speciella dag i ett vackert, unikt och känslosamt uttryck. Kontakta mig för upplägg och prisförslag.

Porträttfotografering (familj, barn)
Barn växer upp snabbt och saker och ting förändras hela tiden. Att få möjlighet att dokumentera dessa detaljer och få dem bevarade är en gåva för framtiden. Bilder är en del av vårt arv, minnen vi håller nära våra hjärtan. Det är så fint att kunna bevara en bild av ett ögonblick, men även att dela till dem vi älskar, så att även de kan uppleva en glimt av glädjen som vi känner när vi reflekterar över dessa tider.
Pris: 3500kr (I priset ingår fotografering, bildbehandling av 5 bilder. Samtliga bilder levereras högupplösta och digitalt). 
Pris för alla bilder: 4500kr

Gravidfotografering
Det finns många anledningar att fånga den spännande tid du står inför. Oavsett om du vill fokusera på din vackra gravidkropp eller om du vill skapa ett familjefotoalbum medan ditt barn fortfarande är i magen kommer dessa bilder att skapa minnen för livet som du och dina nära kan återuppleva varje gång ni tittar på dem.
Pris: 3500kr (I priset ingår fotografering, bildbehandling av 5 bilder. Samtliga bilder levereras högupplösta och digitalt).
Pris för alla bilder: 4500kr

Företag
Jag hjälper företag med bilder till hemsida och sociala medier. Jag tar även porträttbilder samt medverkar på event där fotograf behövs.
Kontakta mig för kostnadsförslag.

Förstoringar
Separat prislista finns, kontakta mig vid intresse.

Ramar
Hos mig kan du beställa handgjorda rustika träramar. Ramarna är anpassade efter dina mått och alla ramar är unika och ser olika ut.
Välkommen att höra av dig för prisförslag.

Presentkort
Vad kan vara finare än att ge ett presentkort, en minnesvärd gåva som alltid uppskattas oavsett ålder eller vart man befinner sig i livets olika skeden.

Image